christiania bikes grilli tavarafillari

Laatikkopyörät yrityskäyttöön

Laatikkopyörät ovat maailmalla jo yleinen näky yrityskäytössä, laatikkopyörä soveltuukin moneen tarkoitukseen yrityspyöränä.
Usein laatikkopyöriä käytetään tuotemyyntiin, jakeluun, mainostukseen, lanseeraukseen, aivan erityisesti lähettipyöränä tavarapyörä on suosittu.

Laatikkopyörä on ekologinen ja näyttävä kulkumuoto, samalla aina yhtä mielenkiintoa herättävä.
Sen voi parhaissa tapauksissa myös muokata omia tarpeita vastaavaksi, esim. Christiania biken lavamalli on suosittu omanlaisen kuljetuskaluston suunniteluun. Näkyvät teippaukset ovat etuna näkyvyydessä.

Suosittua on myös elintarvikkeiden myynti polkupyörästä, pakastin pyörään ja kylmäkaappi pyörään ovat mahdollisia esim. Christiania bikes ja trioBike valmistajien tavarapyörä-malleihin.

Sähköavusteisuus on yleistymässä myös yrityspyörissä, sähköpyörän etuna on helppous, nopeus ja keveys etenkin raskailla kuormilla ja pitkällä sekä epätasaisella matkalla.

 

Alla on joitain esimerkkejä laatikkopyörien kuten  Christiania Bikes ja trioBikes käytöstä yrityspyöränä.
Nämä laatikkopyörien valmistajien useimmat mallit ovat helposti muokattavissa omien suunnitelmiesi mukaan. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana. 

 

Ota meihin yhteytä

Ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme ideoittesi toteutumisessa, olemme suunnitelleet jo vuosia erityyppisiä ratkaisuja erilaisiin polkupyöriin yrityskäytössä.